Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е

...
Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп за 22 - 29 януари: Доверете се на близките си в трудни времена

Винаги, когато сте комплицирани по отношение на дадена обстановка и търсите отговори, е добра концепция да попитате картите Таро за насоки! Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви покажат бъдещето или просто обичате този ритуал, вашият Таро хороскоп за седмицата от 22 до 29 януари ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

Тестето Таро се състои от 78 карти, всяка от които е цялостна с безкрайни благоприятни условия. Между провокиращите мисли облици на Таро и символиката, обвързвана с Големите и Малките Аркани, тези карти постоянно имат метод да хвърлят светлина върху нещо, което би трябвало да бъде доведено до вашето схващане.

Вярвате или не, Таро се употребява от хора, които идват от всякакви сфери на живота и следват различни системи от вярвания. Независимо дали виждате Таро като опция да се свържете с вашите духовни водачи или просто като инструмент за стимулиране на вашата вътрешен глас и взимане на решения, тази форма на гадаене е постоянно на ваше разположение.

И защото не всеки път имате време да извадите тестето, вашият седмичен Таро хороскоп може да бъде бърз източник на информация, когато имате потребност от нея! И помнете, че бъдещето в никакъв случай не е несъмнено, тъй че мислете за гледането на карти Таро като късмет да разберете нещо от друг ъгъл и да помислите за неповторима опция, която не сте обмисляли преди.

Карта на седмицата

Петица Пентакли

Докато всеки зодиакален знак получава своя лична карта Таро, ние също изтеглихме карта, която ще опише цялостната сила, която въздейства върху всички представители на зодиака тази седмица. И за тази седмица тази карта е знак, че сте се запътили към бурни води, тъй като това е петица пентакли.

Петицата пентакли демонстрира, че в последно време сте изпаднали в сложни времена. Претърпели ли сте загуба на работа? Имате проблеми с финансите? Тези типове битки могат да се трансфорат в прочувствено, умствено и духовно задължение. Не поемайте сами тежестта на света. Тази седмица се обадете на приятелите и семейството  ви за помощ. Всички сложни интервали минават с времето, само че минават доста по-леко, когато имаш поддръжка.

Ако търсите отговори по отношение на вашето минало, настояще и бъдеще, вашият седмичен хороскоп Таро ще ви помогне. Ето какво Вселената желае да знаете за настоящата си обстановка, съгласно вашата зодия:
 Седмичен таро хороскоп за всяка зодия 22 - 29 януари  Седмичен таро хороскоп за всяка зодия 22 - 29 януари  Седмичен таро хороскоп за всяка зодия 22 - 29 януари  Седмичен таро хороскоп за всяка зодия 22 - 29 януари
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР